diumenge, 23 de maig del 2010

Projecte Alcantara... et desintoxiques?




Siiii!! No vos espanteu! No hem fet cap secta ! Simplement ens hem plantat unes tomaqueres i unes "queredilles" als primers bancals que hi han al costat de l?Alcantara... aixo si, TOT ECOLOGIC!! pa que diguen!! Sense utilitzar fertiltçants ni per supost insecticides o verins nocius per a la salut.
La magnifica idea va ser de Jose Miguel, que ho va presentar als baixos de l'Ajuntament (pocs varem anar), al que ens hem aderit Steff, Dani i jo. Es tracta de recuperar uns bancals "herms" d'horta i tornar-los a treballar a ser possible plantant les varietats mes autoctones que puguem, fent aixi feina de restauracio de terres perdudes (amb el permis dels propietaris),i tambe de recuperacio de llavors oblidades i que segurament s'adapten millor a les condicions climatologiques del nostre entorn.
En fi, que sense molts coneixements pero amb moltes ganes, ens hem posat a treballar i fa 15 dies aquest era l'aspecte que presentava el nostre estimat bancalet.



P.D: lo de et desintoxiques era sensacionalista.... encara que tambe li queda...jjejej

6 comentaris:

  1. Un projecte ecològic, productiu i que li fa bé al paisatge, perquè, vulgues o no, un bancal erm sempre fa lleig... Genial!! ;)

    ResponElimina
  2. es q ultimament esta pegante molt per la plantacio eh????un petonet

    ResponElimina
  3. (bouet) xe, no hi ha res millor que menjar-te una tomaca plantà per tu, rega per tu i collida per tu. I com be diu josep que imatge mes bonica i plaentera inclus de vorer que un bancal acabat de llaurar.

    ale, a seguir anims, i com be diu un vei del poble abans d'eixir del bar... fill de puta el que me critique!!!!

    ResponElimina
  4. que bona idea!! I la música lo millor! jajaja

    ResponElimina
  5. eiiique paxa... acabe d'entrar tot ilusionat pensant que escolaria la canço del llibre de la selva que no se per que m'encanta i en posa de bon humor i antes d'estudiar hem molaria ascoltarla... pero quan entre a la teua web i amb l'ordinador a tope estic escoltant "la mandanga" del fary, INCREIBLE , INMILLORABLE... jejeje tinc una partida de cul que pa que. No sabia on escriureu, jejejej "que con la maria vaya colocon!!!!!!!" Xe bonisim...

    p.d.: soc bouet, jhejeje al ritmo de la mandanga, dame xocolate que me ponga bien, jejeje

    ResponElimina