diumenge, 20 de desembre del 2009

Gracies Pep.



"Si perdeu,
seguireu sent el millor equip del mon,
si guanyeu , sereu eterns."
Pep Guardiola
Aquestes son les paraules de l'entrenador del Barça als seus jugadors avanç de la final del mundial de clubs.

La veritat es que no se li dona molta importancia en Europa a aquest titol ,pero per als cules era importantissim. Era el 6 titol al 2009 i la confirmacio del millor equip del mon.
No es pot demanar mes a un equip de futbol; que jugue be, que guanye i que els seus partits siguen un espectacle. Tot aço ha sigut gracies a Guardiola. Si! ha sigut gracies a ell.Tan sols uns canvis han fet que els mateixos jugadors siguen diferents.
Primer va tindre els collons de fer fora a Ronaldinho i Deco.(tots pensavem que el Barça baixaria el rendiment). I va portar Alves i Pique (fonamentals).
Partit rere partit ha confiat en la cantera i en ocasions em jugat amb 9 canterans. 9!!!! tan sols el Athletic pot ditr el mateix.
Ha imposat la seva manera de veure el futbol i li funciona. A part trobe que fa una feina de Psicolec brutal.
En fi, per tot aixo i per molt mes :
GRACIES PEP

5 comentaris:

  1. tens tota la raò. pensava fer un post al blog, però no sabia per on començar i acabar sense dixarme res..el gol de messi en el escut, Don Pedro i la seua irrepetible temporada, el gol al chelsea en la champions d'Iniesta fent justicia i donant-li el reconeixement que es mereix,xavi,busquets,piqué,alves,puyol,henry,abidal..etc..tots han fet un curs excepcional i com bé dius es el reflexe de la faena del entrenador i el cos técnic.
    Debutant com entrenador en el primer equip i aconseguix fer llegenda..les seues llágrimes de felicitat ahir expresaven superaciò, constància..crec qeu va ser un moment molt emocionant..espere vorer alguna cosa pareguda en el futur!!

    ResponElimina
  2. Es que lo que ha fet este tio no ho podra superar ningu.
    El primer any que entrena a un primera i ho guanya tot. com a molt el podran igualar....no crec que ho vegem. I tens tota la rao, llagrimes de superacio i constancia... i de descans.

    ResponElimina
  3. Miquel Pep fue el mas grande como medio centro tenia miedo de q la gente le criticara por no llevar al barsa, pero mira a donde nos ha llevado es uno de los mas grandes.
    Visca el barça

    ResponElimina
  4. visca el barça.no tinc paraules,cuant vaig veurer al pep plorar,els pells els tenia de punta
    visca elbarça

    ResponElimina
  5. Ahi estas Daniki!!!
    BARÇA BARÇA BARÇA!!!!

    ResponElimina