dimecres, 25 de maig del 2011

Sergi Soler.


Com ahir et vaig prometre, ahi va aquest "post" on escriure el que pense de tu ... i to dic a la cara Vicent!! jajaj.
Sergi Soler Balaguer un "especimen" extrany dins d'una societat perversa, amb qui en el pas dels anys he fet una amistat consolidada i oberta. Un dels millors descobriments dels ultims 10 anys ja que la nostra diferencia de edat era un ·handicap" en aquest meravellos poblet.
Compartim moltes coses... la nostra aficio a la play i a les "infusions" son 2 d'elles pero sobre tot compartim MUSICA desde fa molts anys amb Gatxull, Sejazz i ara en Komfusio. es sense dubte una de les persones amb qui mes he compartit escenari i tambe es una garantia de que les coses aniran be!! Si Sergi!! Aixo es el que crec. Viña Rock, manifestacions infinites, San celoni, Bao.... i no acabaria mai. En els ultims anys a la majoria de les coses bones que han passat per aci (i per a mi) tu has estat present i implicat. Eres valent Sergi... valent i unic.
Ara be!!! No em quede tampoc sense dir que pense que no aprofites el temps lo suficient!! Que amb una mica mes de esforç et voras gratament recompensat.
Tampoc vaig a esplaiarme mes tio!!! Espere que et valga!!!jejeje
Un salut.

1 comentari:

  1. jejejej, gracies miquel esta perfecte. M'ha aplegat tio, deveres, i que sapigues que m'aplicare el que dius, aprofitare el temps, no se cuan, pero l'aprofitaré. Per cert el blog esta molt currat, enhorabona

    ResponElimina